Devolver Digital wyrobił sobie markę w ostatnich latach dzięki satyrycznym konferencjom prasowym w stylu E3 i nie złamie tradycji w 2022 roku.

Ogłaszając dzisiaj, Devolver Digital dołącza do coraz bardziej zajętego składu w tym miesiącu, który rozpoczął się wczoraj konferencją Sony State of Play. Publikując zwiastun wideo zatytułowany „Return Marketing Countdown to Marketing”, można zobaczyć, jak twórca No More Heroes, Goichi „Suda51” Suda, pojawia się na krótko.

9 czerwca wystawa Devolver zostanie uruchomiona o 3:00 PST / 6:00 EST / 11:00 BST. Dzieje się to kilka godzin po prezentacji Geoffa Keighley'a Summer Game Fest tego samego dnia, dla której Devolver Digital zostało wcześniej ogłoszone jako wydawca stowarzyszony.

Możesz obejrzeć ten zwiastun wideo poniżej, ale pamiętaj; zawiera humor dla dorosłych i mocny język.

Czerwiec nie byłby bez Powrotu

Devolver Digital jest podstawą czerwcowego kalendarza gier od E3 2017. Wyróżniając się konferencjami, które nieustannie wyśmiewają standardowy format prezentacji, wydarzenie 2022 wydaje się bardziej lekceważące niż kiedykolwiek. Targi E3 2022 mogą zostać odwołane, ale, podobnie jak wielu innych dużych wydawców, nie powstrzymało ich to przed czerwcową prezentacją.

Poza tym spodziewaj się, że w ciągu najbliższych kilku tygodni zobaczysz całkiem pełny harmonogram. Mamy Future Games Show (otwiera się w nowej karcie), kolejna prezentacja Xbox i Bethesda, a PC Gaming Show (otwiera się w nowej karcie) ponownie powraca. Towarzyszy im również wiele mniejszych wydarzeń, takich jak Wholesome Games (otwiera się w nowej zakładce).

Poza tym jedynym dużym wydawcą, na którego wciąż czekamy, jest Nintendo. W obecnej sytuacji wciąż nie mamy potwierdzenia, że ​​dzieje się tradycyjne czerwcowe Nintendo Direct. To powiedziawszy, Nintendo zwykle ogłasza te prezentacje z minimalnym wyprzedzeniem, więc prawdopodobnie dowiemy się więcej w przyszłym tygodniu.

Udostępnij to